? . -

Love is such a small thing, cant you see?

Jaha, då sitter man i Sveg då. 60 mil hemifrån och 11 mil från Norge om jag minns rätt. Jag anlände till farmors lägenhet igår vid 20.00 där det var fullt med släkt och mat väntandes på mig. Blev en liten omställning med tanke på att jag bara bott ensam eller med kompisar dom senaste dagarna!
Blev en rätt tidig kväll igår också. Hade inte sovit på 36 timmar av någon anledning, så ni kan ju ana hur kvällen såg ut.
Nu ska jag fräscha upp mig lite och sen gå till Dollar Store med kusin Alma! 
 

Sommardagar

Okej, vars ska man börja? sen sist jag uppdaterade har jag haft ett flertal härliga dagar med dom skönaste människorna man kan umgås med. Vi har gjort saker som att sitta i sunkiga lägenheter och dricka öl, sitta i flotta lägenheter och dricka öl, ätit halvgod pizza till frukost och handlat mer nya kläder än vi egentligen kanske borde osv. Mår bara bra varje dag och njuter av stunderna till fullo. Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna!
 

Tillfälligt på Böleäng

Nu känner jag äntligen att det är sommar. Det roliga är att jag känner det den dagen då vädret är som sämst, men det får vara. Jag spenderar varje natt på Böle hos Anna och igår var vi ute och gick en stund, samlade på oss lite myggbett men pratade en del också. Fina vän, så lättande att dela sina tankar med dig. 
Nu ska vi alldeles strax ta bussen till stan för några ärenden och ikväll får vi se om det blir Umedalen eller kanske bio rent utav.
Ha en trevlig dag!
-
Bild från skolavslutningen. Mina och Johannas fötter.

Svar

Svar: Okej, egentligen behöver jag inte ens försvara mig men kände att det ändå var nödvändigt när folk kan ha sett kommentaren och det sista jag vill är att folk ska tro att det är sant, det som står.
För det första,
Om du som har kommenterat och dina killkompisar tycker att jag är äcklig och att min personlighet är blä så är det eran förlust för jag lever inte för att göra andra till lags.
För det andra,
Om ni vill sätta på mig men ändå tycker att jag är oerhört dum i huvudet så kan jag inte förstå hur ni kan kalla min personlighet dålig.
För det tredje,
Jag gick ut med 220 poäng i grundskolan så mitt iq kan omöjligtvis ligga på -100.

I wish i could eat your cancer when you turn black

Har inte gjort mycket alls idag. Vaknade förmodligen alldeles för sent och sen var den här dagen borta.
Nu ska jag bege mig mot Hanna som jag inte träffat på riktigt länge! lär ju inte komma hem förens inatt dock, så förvänta er ingen uppdatering!

Anonym:
Har du instagram?
Svar: Nej tyvärr, har inte skaffat mig den än haha. Men berättar när jag tagit mig i kragen och gjort det!

Dream until your dreams come true

Känns fortfarande overkligt med sommarlov men försöker att vänja mig så går runt i shorts och tunn tröja och lyssnar på Aerosmith. Mötte Lina och Therese i parken för en stund sen också, vi satt och pratade en stund innan jag (barfota!) begav mig hemmåt igen.
Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting och ikväll kommer troligtvis Joel hit och gör mig sällskap.

In my heart im a Rolling Stone

Har tillbringat kvällen med redigering och genomrensning av bilder och slängde ihop ett ytterligare collage att bjuda på faktiskt. Har inte mycket att säga, morgondagen spenderas troligtvis på altanen om vädret tillåter så förvänta er uppdatering denna gång!

Skolavslutningen

Så, nu har man gått ut grundskolan alltså. Det känns jäkligt bra om jag får säga det själv, men samtidigt väldigt tungt för nu kommer jag att splittras ifrån dom bästa vännerna jag någonsin haft.
Ska inte vara sån nu dock, för nu har jag en hel sommar framför mig med härliga människor och fint väder!
Här får ni några bilder från gårdagen.

Beslutsångest

Vad ska jag ha på mig på skolavslutningen? vill vara fin nu när jag slutar 9an och allt men vet verkligen inte vad jag ska ha på mig!
vilken av dom här två var snyggast tycker ni?

Eller;

Svar till Lisa och Jasmine

Wegerud: Haha har saknat dig med fuling. Pussar till dig!
Lisa: Tack sweet, det tänkte jag också när jag såg den i affären! den är från Gina Tricot och överdelen kostade 99 kr och underdelen 59 kr om jag inte minns fel. Ta hand om dig!

Tillbaka från Turkiet!

Nu är jag hemma från Turkiet! har haft en inte jättespeciell men skön och behövlig vecka i värmen. Orkar inte berätta med ord vad jag gjort så ni får kolla bilderna!
Dåligt hotellrum eller? hehe.
Pina Colada, två Mojitos och en Tequila Sunrise!

Uppdatering

Godkväll kära läsare,
kan informera er om att min dag har varit sämst idag. Kom hem från Umedalen 07.00 och har utan att överdriva varit igång hela natten. Umgicks med ett gäng härliga människor och gårkvällen var inte att klaga över, inte alls. Men dagen efter vet vi nog alla hur den är!
nu ska jag packa klart det sista (Åker ju fan till Turkiet imorgonbitti) och sen kommer Levis och håller mig sällskap ikväll.

Dagen i sin fullkomliga ära

Den här dagen har varit riktigt skön. Har gjort tre nationella prov och nu har jag inget prov eller någonting att göra dom återstående dagar av 9an! är så obeskrivligt glad!
Ikväll är det dessutom grillfest och nu ska jag på stan med bästa Amanda.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!