? . -

Dresscode inför kvällen

Jag vill till Kenya, Somalia eller Tanzania NU.
Men först ska jag och mina vänner festa (förståndigt!) för hela Sverige!
Snart är det 2012 gott folk!
Dresscode för ikväll:
I will be glittering!



Jag just nu: Taggad och glad!


Party because its 2012

Har nyss vaknat och ska nu städa upp i lägenheten.
Kl 18.00 kommer några brudar hit för att käka tacos, och sen kommer alla andra vid 21.00, då har vi lite förfest här hos mig, sen drar vi ut på torget och efter det blir det fest någonstans.
Party like its 2012
Party because its 2012!

Att se människan objektivt

Jag har märkt att jag mår bättre psykiskt av att skriva ner mina tankar och känslor, och eftersom att min blogg är min blogg (ganska logiskt va?) så har jag beslutat mig för att skriva ner saker jag tycker om samhället osv. Och gillar ni inte min skit så är det bara att klicka på kryssknappen uppe i högra hörnet, för jag kommer definitivt inte sluta blogga bara för att ni inte tycker om det jag skriver!
Så, jag har tänkt mycket på det här med att se på människor objektivt. Och genom saker i livet som påverkat mig både negativt och positivt så har jag blivit väldigt noga angående det här med
respekten till varandra, kille och tjej emellan. Att rätt ska vara rätt, osv.
För det första,
Killar, ni som fortfarande tragiskt nog sitter och pratar om oss kvinnor som om vi vore köttstycken - snälla, give it a fucking break och våga tänk själv någon gång. Kanske har vi också känslor? kanske, men det är ju en vild gissning, va?
För det andra,
Tjejer, ni som går klädda i linnet ner till naveln och kjolen upp i skyn (inte för att någon använder kjol), visst, ni får gå klädda precis som ni vill MEN tänk bara på att det kan sända ut fel signaler och ni kan bli behandlade på ett sätt som ni kanske egentligen inte vill bli behandlade på!

Att man förändras i tonåren är inget nytt. Titta på mig bara, jag har gått från fjortis till någon konstig skabbig stil och till den jag är nu. Och jag lär säkert säga samma sak om ytterligare två år, men här är det viktiga i det jag ville säga,
försök aldrig med den stilen att mogna för tidigt.
Jag minns själv en gång när jag gick i 7an att jag hörde från en ett år äldre tjej, att hon hade varit tillsammans med fem killar. Och jag som inte hade haft ett enda förhållande, kände mig efter så jag började smsa med flera olika killar jag träffat online, och jag började skicka nakenbilder där jag spökade ut mig i tre ton smink, spetsunderkläder och brösten pushade så att det gjorde ont. Det var det dummaste jag någonsin gjort i hela mitt liv. Än idag, två, snart tre jävla år senare, får jag ibland sms från okända nummer där det står "skicka bild snygging?:*" och inte nog med det.
*Man vet aldrig hur många personer som har bilderna i sin mobil/dator.
*Bilderna kan finnas på nätet.
*Bilderna föreställer ju fan dig.
En liten flicka på 13 år var jag, och jag hade ingen aning om hur följderna skulle bli.
Jag ville ju egentligen inte synas som ett objekt. Jag ville vara älskad för den jag var, och inte för att jag såg het ut på bilder som inte ens såg ut som jag. Men så dum var jag då, och jag dömer mig ändå inte på något konstigt sätt.

Och istället för att sitta och klanka ner på alla jag tycker gör fel, så bloggar jag om det och låter mina läsare kanske känna igen sig, tänka på att inte göra samma misstag som mig, eller kanske bara tycka att jag är dum i huvudet.
Låt dig iallafall inte tryckas ner av ditt förflutna, för det kommer alltid att vara med dig.

Här har ni mig.
Några minuter innan jag begav mig mot min första dag i 7e klass, på Hammarskolan i Vännäs.



Bytt rubrik 5 gånger.

Har bott hos Anna i hennes nya (tomma) lägenhet i två dagar nu - därav inget blogg.
Handlade klart det sista inför nyåret idag också, och nu ska jag ta mig till Ålidhem C (är hos Jonas som bor på Ålidhem) för att handla lite mat och sen blir det hem till lägenheten.
Ska bli skönt att komma hem och städa med min underbara musik i öronen!
Bild på en av Jonas kissemissar, Hans.

Im more than you can see


Dag 26

Något du vill ha just nu -
Jag vill ha ett jämställt samhälle, ett helt vegetariskt samhälle, en musikkarriär, en resa till ett land där jag inte varit, en ny gitarr, fyra Dermal Anchors vid nyckelbenet, en ny gadd på armen eller vaden, nya barbeller i höfterna, någon som förstår vad jag menar utan att jag behöver öppna munnen, osv.

Youre face is covered by lies

Igår kom Johanna, Anna och Erik till mig och såg lite film. Sen åkte Johanna och Erik hem vid 23.30.
Vid 24.00 ringde jag och Anna hit Linus och Rasmus som kom på några minuter. Sen låg vi alla fyra i min trånga säng (sängen jag har i stan är trång, ja) och kollade på massor av filmer ända till kl 05.00 ungefär. Då gick killarna hem och jag och Anna somnade kl 06.00 till massor av gamla avsnitt av Desperate housewives.
Nu har jag nyss vaknat och ligger och förundrar mig över hur obehagligt det är att somna när det är mörkt, och sen vakna när det är mörk.
Ständigt mörker, och jag gillar det inte.

Dragon

Ja, nu har jag just vaknat och ska snart göra mig i ordning lite. Ska nämligen ner på staden för att äta med pappa och farmor.
Får se vad som händer ikväll men kände för att mysa med mina fina vänner. Kanske se någon film eller spela kort. Bara ta det lugnt alltså.
Och bra bild osv (det ser ut som färgen blivit grå upptill och det har den inte), men kärlek till min drake ♥

Flyg med vingarna lilla flicka.

Glömde berätta att min snygging Jasmine har blivit rödhårig. Det blev hur fint som helst!
här kommer en bild på min lilla fröken Sverige:

Vi är tydligen den mörka sidan.

Sitter just nu i mitt nystädade rum och njuter av Rolling Stones och R.E.M i väntan på mina bröder som kommer hit och äter julmiddag snart. Ikväll åker jag in till staden och umgås med Johanna och Erik mfl.
Med mer smink än vanligt och fixat hår ser jag ut såhär idag;

Julafton

Bilder från Julafton!

Juldagen

Anna åkte hem imorse med ca fyra kassar fulla av saker folk i Vännäs skänkt till henne, och jag låg kvar i min säng tills klockan närmade sig 14.00.
Nu ska jag ut på en promenad med Rolling stones i öronen, och senare ikväll kommer Erik och Johanna hit till Vännäs för att umgås med lilla mig. Mysig juldag!
Bilder från självaste julafton kommer när min dator vill vakna upp. Snyltar just nu internet från pappas jobbdator..

God jul!

Skickar en julhälsning från Vännäs och mig och Anna!

Julkänsla

Och det jag gjort var att bli klöst av en katt. Min katt dessutom.
Fjollig skada, men det gör faktiskt fortfarande ont när jag kommer åt de djupaste såren!
Ska iallafall nu slå in julklapparna i sista minuten, och sen blir det en liten julafton hemma hos mamma med bröderna och Lillemor. Ikväll åker jag och Anna vidare till Vännäs med ton av julklappar på bussen.
Hur ska detta sluta?
Jaja, DET ÄR JUL IMORGON GOTT FOLK.

Vad har jag gjort?

Vad kan jag ha råkat ut för? den som har rätt.. är bäst helt enkelt.

Brand

Så fruktansvärt hemskt! Annas lägenhet har brunnit ner och alla djuren är döda. Så jävla hemskt.
Känns helt overkligt.
Artikel i VK
Kommer på rapport ikväll också.
Vad är det här alltså..

Pour a little salt, we were never here.

Känner mig bekvämt stressad.
Vet inte varför, men jag tycker om känslan när man har mycket att göra men ändå hinner med allting. Jag känner mig liksom duktig eller något sånt.
Ska på stan med Anna idag och fortsätta med julklapparna, och förhoppningsvis kommer Amanda och möter mig med mina 500 kr för mina pengar på kortet börjar minska..
Här är lite saker jag köpte igår;
(kan inte visa er vissa av sakerna för det är julklappar)
Sakerna jag beställde!

Jullov

Nu är det jullov! kändes tråkigt med så dåliga betyg, men blev på lite bättre humör när jag, Lovis, Johanna, Anna, Emanuel och Gustav gick och fikade på waynes och pratade om allt man vill prata om när man slutar skolan!
Det var så fint och stämningsfullt i kyrkan när alla var fint julklädda, Lina sjöng och allt var bara härligt.
Nu ska jag leva upp till mitt jullov. Bloggar sen!

Hela världen skrattar åt er.

Har idag varit på staden med Johanna och Anna och vi har hunnit med att köpa en del julklappar och fika på Waynes!
allt är så mysigt med dom här fina vännerna.
Har också fått mig en del skratt av ett gäng tragiska människor. Tackar för skrattet små pojkar!
Nu ska jag umgås med Erik och Johanna som just kom innanför dörren.
Sen ikväll är det julavslutning! wihoo!

Dag 25

Detta är jag beroende av -
Ja, livet är jobbigt utan socker, vänner och nikotin.

Beställt från Tshirt store

Åh kom nyss in på mitt rum och såg att paketet från Tshirt-store har kommit!
där i låg en tshirt med trycket "party like it's 2012" och ett klister märke som jag ska ha på min dator. Några roliga grejer bara. Man slösar ju alltid när man internethandlar..
Såhär ser sakerna ut:
Min tröja är dock i svart.

Om året

Jag kommer att ha två julaftonar (stava), på fredagen firar vi hos mamma med Lillemor, Dalia, Jonas, Per, mamma och jag. Och på Lördagen riktiga julafton) så firar troligtvis jag och Anna hos pappa med han och farmor.
Ska bli så mysigt med julafton! och nu om Anna ska vara med kommer det kännas som att ha en syster ♥
2011
ÅRET.
Hur har året 2011 varit för dig?- det har varit både fint och olyckligt.
Bättre än förra året? - Egentligen hade jag väl roligast år 2010 för då var inte allt så seriöst. Jag sket i skolan mer än jag borde ha gjort och jag log bara åt alla som inte tyckte om mig. Det har man ju fått tagit igen idag!
Någonting du aldrig kommer glömma 2011? - Finns många fina minnen, men en dag att minnas var när jag, Anna och Johanna tog bussen till en strand vi inte ens visste var den låg och badade och grillade, samt tog massor av fina bilder och bara njöt av den varma solen!
Har du flyttat under år 2011? - Nej, men i slutet på 2010 flyttade ju jag och mamam hit till lägenheten.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Det har jag gjort. Och det måste nog vara den gamla godingen Skinny Love med Bon iver/Birdy.
KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2011? - All min kärlek går till min familj och mina vänner. Och det är det enda jag vill.
Har du hånglat med nån utan att ni var tillsammans ? - Tror inte det. Kanske någon enstaka.
om ja, vem? -
Har du varit kär? - Nej. Klarar mig bättre utan sånt.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - Verkligen inte?
SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej. Vilken hemsk fråga.
Har någon i din släkt avlidit? - Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Haha, ja ni skulle bara veta vad hård jag är!! nej det har jag inte.
Varit i slagsmål? - Nej.
PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Många gånger.
Isåfall vad? - Ett exempel var nog när jag färgade håret mörkt (ytlig som jag är), för det tog bara någon månad så ville jag vara blond och lyssna nu, jag blekte håret 9 gånger. Stackars hår.
Har du skämt ut dig? - Jodå. Nog har man ramlat framför bussar/i bussar etc ett antal gånger.
Har du varit ute en hel natt? - I somras var jag nog det hela tiden.
Har du blivit tagen av polisen? - Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja.
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Ja.



Jag vill se något nytt.

Idag hände det inget alls i skolan eftersom vi faktiskt får jullov imorgon! men efter skolan gick jag, Anna och Johanna till Midgård och var med Erik på en pepparkakshus-tävling.
Nu sitter jag hemma hos mig och äter ris med ketchup! så fantastiskt gott ♥
Ska plugga lite och sen kolla ut vilka kläder jag ska ha på avslutningen imorgon.
Underbart med lov!

Killer fashion sense

Fotograf&redigering: Jag
Modell: Johanna Sjöstedt

Dag 24

Ett kort på din dator -
Nu förstod jag inte om det skulle vara ett kort som fanns på min dator, eller ett kort PÅ min dator..
Men ett kort på min dator har jag ej så det får bli ett kort som finns på min dator!
Bild på mig och Lovis. Tagen i somras nere vid hamnen, av Liv!

Jag såg henne, och hon var trasig.

Sitter på skoldatorn så har inga bilder att visa er, men sitter iallafall och filosoferar med min fina vän Jasmine just nu.
Vi har varit och mött min storasyster Nina och stod och pratade med henne en stund. Sen åt vi vegetarisk gratäng hemma hos min pappa och nu ska vi lyssna på underbar musik och bara ta det lugnt.
Tackar gud för dessa lugna dagar! vad skulle vi göra utan dessa?

Religious bitches

Det ä fjärde advent idag och pappa och jag står för bilderna.
(Vi tog förresten de här bilderna för att skicka till farmor i julklapp).

Bring the sun

Foto&redigering: Jag
Modell: Johanna Sjöstedt

You look familiar

Idag blir det plugga, och senare ikväll bär mina ben mig till Hanna som jag inte träffat på länge!

Ondskan - kortfilm

Hahaha, hittade denna video som mina söta vänner från Sveg har gjort.
Så jävla sköna! speciellt Martin min bebis, som spelar Erik Ponti från Ondskan!
Njut.

Fredagsplaner

Ikväll ska jag plugga, spela piano & gitarr och sen gå över till Yasmine och dricka te ♥
Haha, bara att hoppas på att hon är hemma och har te då, för jag nämligen har inte pratat med henne!

Uppmuntrad

Erik och Johanna fick mig faktiskt på lite bättre humör.
För att som vill veta är dom väldigt zöta också.

Jag brukade vara glad.

Hur snabbt förändrades mitt humör idag egentligen?
Det var fredag, var glad med mina finaste vänner.
Och sen kommer min SO lärare och berättar att jag fick IG på geografi-inlämningen. Blev så jävla ledsen att jag höll på att börja gråta på allvar. 15 dataskrivna A4 och allt åt helvete.
Så jag kommer att gå ut med IG i SO den här terminen. Och det är ett av mina bästa ämnen.
Fan.
Och fredagen kan fara åt helvete.
Johanna rädda mig ikväll.

Down the waterfall

Blir blekning av min kritiska utväxt ikväll.
Har haft så mycket att jag inte orkat ta mig tiden till mitt stackars hår, men ikväll är det slut med det!

Conversen som skulle vara vita

Då har man anmält sig till nya danskurser inför vårterminen!
jag kommer att fortsätta i Jazz, men även börja i Dancehall! så jävla taggat!
åh, älskar dans.
älskarälskarälskar



5 avtändande saker

Blev lite inspirerad av Maja Kemi som gjort ett liknande inlägg, så nu kör vi!
1. Killar med joggingskor eller liknande - Usch vad det är fult! så satans avtändande så det finns inte.
2. Killar med säckig klädstil - det är inte okej. Det ser bara skabbigt ut (dock inte i vissa skatestil fall).
3. Killar som bara är ytliga - Visst, alla tittar ju till en viss del på ytan men thats enough. Insidan ska vara nr ett!
4. Killar som pratar om kvinnor som objekt - Det vidrigaste som finns.
5. Killar som tror att dom är coola/spelar kaxiga - bara töntigt!

Sista plugget

Sitter och pluggar det sista på mitt SO projekt.
Så himla skönt det ska bli när detta är klart. Då har jag bara ett matteprov kvar imorgon och sen är det bara att ta det lugnt!
förresten så älskar hon mig för den som ville veta.

Pluggar för tre personer

Sitter just nu i skolan och arbetar med SO:n! Så som jag gjort både igår och i förrgår, lär jag ju sitta kvar här till 17.00..
Skön bild från Greklandio. Vill utomlands nu.



Pinsamt

Två riktigt pinsamma händelser.
http://www.youtube.com/watch?v=WRhgizgbuRM
&
Kråka
(spola fram till 2 minuter)

Okokt pasta for the win

Tar det lugnt efter en helvetes kväll. Har pluggat hjärnan av mig, och ska snart plugga några timmar till innan John blund får hälla sömnpulver i mina ögon.
Zöt. Eller kanske jävligt sliten. Vi kör på det sista.

Go veg!

Gott med julskinka! Inte.
fyfan, jag är så glad att jag inte är en köttätare och stödjer detta.
http://player.vimeo.com/video/32455262?autoplay=1

Dag 23

Ditt favorit nagellack -
Åh, pastellfärger är riktigt hett, men det passar bäst på mig på sommaren.
Till vintern är alltid rött snyggt!

Lucia

Jaha, lucian gick väl okej tills vi skulle gå tillbaka och kronan jag hade på huvudet åkte bakåt så det bara forsade stearin.
Hörde hur dom i ledet bakom mig sa "herregud, oj.. etc" och när jag kom in i omklädningsrummet hade jag bränt hela överdelen av ryggen. Det svider som fan nu men hoppas att jag inte får några blåsor eller liknande.
Haha det låter kanske löjligt men det gjorde verkligen ont.
Var så jäkla nervös, men nu är det överstökat iallafall!
Bilder kommer!

You took my heart and now its gone

Har pluggat jävel idag och sitter just nu och planerar inför Amandas sweet sixteen! lokaler fixas och sprit beställs.
Idag var vi på Laggen och käkade vegpizza, sen mötte vi upp Therese och Jossy och pratade med dom ett tag.
Ska fortsätta med det jag gör just nu.
Visar också en bild från i somras på lilla moi.

Dag 22

En tvserie du älskar -
Desperate housewives. Alla gånger.
Tittar på många andra serier som tex Nitro circus som är lite mer "grabbiga" också,
men Desperate housewives har jag följt i alla år, och älskar den fortfarande!

Party hard dumbledore

Är så jäkla sur för att jag inte kunde ta mig till dansen igår. Min grupp skulle ju dansa på studion och jag blev kvar på böle.
Riktigt tråkigt.
Jaja, nu ska jag parta med min labbrapport jag håller på att skriva! 

Lika som bär?

Jasmine är världens vackraste, men just på den här bilden var hon jävligt lik snape.
Är det bara jag?

Fotogeniskt

Dom här är zöta och jag lär få spö imorgon.

försmak på Rolling stones cover

Hade egentligen inte tänkt lägga ut denna, men nu blev det så.

Här kommer en snutt av mina absoluta favoritlåtar, by me.
Paint it black - Moa Karlsson (Rolling stones)


Just hold me (cover)

Kan bjuda på min senaste cover.
Just hold me - Moa Karlsson (Maria Mena)


"Detta fält måste fyllas i"

"Dear homework, youre not attractive and im not doing you"
Sitter och pluggar och förstår inte hur människor som gick ut med 320 p klarade det.
Har förresten också grovstädat hela lägenheten, samt julpyntat med rolling stones spelandes i öronen.
Det gick fint.

Traditioner

Hade det trevligt igår med massor av mat och Lovis, Johanna, Anna och Robin.
Vi såg massor av filmer och snackar om en jäkla massa kul.
Hade inte kunnat bli en bättre Lördag.
Nu ska jag plugga SO och NO och sen julpynta!

I seek you out

Zöt bild på mig och Johanna!
snodde förövrigt bilden från Anna.

Skinny love, give up.

Jag står i ett vägskäl mellan mörkt och ljust. Det spelar ingen roll var jag går för allt kommer ändå att ta slut.
Kanske är jag ensam här och kanske har jag fel.
Men Gud med stor bokstav finns inte, och så är det med det.

Everybody hurts. Except me.

Citerar Jasmine. Så bra och så sant.
"Människor som inte är rädda att visa sig sårbara men samtidigt inte berättar hela sitt livs historia för en främling, folk som är ärliga och inte skyller på irrelevanta händelser utan tar tag i saken, säger som det är istället för att springa iväg och gömma sig. Det är sådana människor jag ser upp till."

Yoghurt och skräckfilm

Ligger just nu i min varma sköna säng tillsammans med Johanna. Vi käkar världens godaste yoghurt och ska strax sätta på en skräckfilm!
Sen bblir det att plugga SO och ikväll blir det lite tjejkväll hemma hos Anna med Lovis, Johanna, Anna och mig!
Vi har laddat upp med filmer, tacos och massor av götta.
En gammal bild på mig och J från kulturnatta i somras!

Allt är borta, nu finns bara drogerna kvar


Take me somewhere

Robin påminde mig om att låten Come clarity med In flames är jävligt bra och kan inte annat än att hålla med.
Så underbar ♥

The love is dead

Har dansar arslet av mig nu och ligger och försöker plugga in luciaversen jag ska läsa upp utantill. Snart drar jag ut med Johanna och någon Erik jag ej träffat förut! Ska bli trevligt.
Så jäkla skönt med helg.

I wear converse to my dress

Har varit en seg dag i skolan men blev genast på bättre humör när jag mötte Lovis och henne pojkvän Hjalmar och handlade godis! Jag älskar godis, ja.
Ska till dansskolan om en stund och sen får vi se vad som händer ikväll.
Något som förresten är mindre positivt är vädret. Vad hände?!
Jaja, det är faktiskt ganska mysigt om man sitter med några personer man älskar och ser en film eller något.
Bilder från Lovis blogg

Someone call 911

Har varit på stan hela dagen med Johanna och handlat lite. Fick bl a med oss en gigantisk nalle hem! Nu sitter jag på mitt rum med Johanna, Anna och Robin och tar hål i öronen för fullt.
Skrattar också åt Robin som kastar bullar och glas runt sig hela tiden. Haha klant.

bilduppgift


Peddosmile cat

Min katt är officiellt inte normal.
Kolla hennes peddosmile.



Hon blev sur för att jag fotat henne med blixt.
lilla fula katt ♥

Här är hon rätt lik Johanna när Johanna just sett en godisskål.

Vinterkläder

Vinterkläder!
Här är också skorna som jag köpte för någon dag sen.
Visst är dom fina?





Dag 21

Ditt favoritställe -
Ja, det måste nog vara när jag är ute och reser. Trivs väldigt bra på stranden eller klubben, med en fin vän och en god drink.
Annars måste det vara på Nydala stranden med en grupp trevliga människor, en gitarr någon spelar på och en eld alla sitter runt!
en söt man bredvid där också.

So lektion

Sitter just nu på SO-lektion och ska läsa om judisk historia med mina tjejer Lovis, Anna och Johanna.
Efter min sista lektion har jag tid hos min sångpedagog och sen blir det att göra ett svårt SO-prov. Är inte taggad, men det måste göras!
Förresten, tyckte jag att dom hade ganska roliga namn på Jesus tid.
Het, Put, Perez, Mamre etc.

Dag 20

Bild på det du köpte senast -
Ett par bruna klackar med lurv inuti från Ecco! Riktigt snygga vinterskor faktiskt.
Tusen tack till Amanda som hittade dem åt mig!
ni får bild sen någon gång


6 irriterande saker

1. Hur olika personers syn på saker och ting kan förstöra en relation.
2. När man somnar med sminket på och vaknar nästa dag med röda ögon som kliar som fan.
3. När folk är otrevliga.
4. När man ska ta en klunk vatten men häller vattnet för tidigt så att klunken hamnar i knäet istället.
5. När man öser salt på gröten istället för socker.
6. När man får något i ögat men ser inte var det är så man kan inte ta bort det.

Det snöar socker

Snor en bild från Annas blogg. Tyckte att jag och Lovis var ganska söta igår!

Gary är en snygg man

Idag har det inte hänt så mycket. Är bara på väldigt dåligt humör.
Ska plugga SO och sen tror jag seriöst att jag måste dra mig till gymmet! Gymma bort pms:en you know.

Förresten har min katt blivit fet. Kul.

Bild på mig när jag gick i 6e klass

I dont know what i'm on.

Jahaja, då sitter man i lägenheten mitt i stan och ska strax ut och ta en Chai med Amanda på Waynes!
Har frusit äckligt mycket idag så nu blir det att ta tjocksockar i Conversen, stickad tröja under kappan och mössa och vantar där dom ska vara!
Älskar mitt sortiment av vinterkläder ♥

Vet ej varför, men blev riktigt ledsen när jag skulle till bussen imorse och såg att det hade snöat. Visst snö är jävligt grymt när det kommer till skoterdelen, men annars räcker det med snö i någon vecka för mig.


Det är vi som lever.


I had everything

Take me, im alive. Never was a girl with wicked
mind, but everything looks better when the sun goes down.

Fotning

Gott folk, ni får INTE ta mina bilder. Är det någon jag känner så är det okej, men ENDAST om ni skriver att det är jag som är fotografen!
Fotograf: Jag (Moa Karlsson)
Modell: Johanna Sjöstedt
Kamera: Canon EOS 550D

Här kommer några av bilderna jag fotade igår!
Dom flesta har olika redigeringar eftersom jag s.k testat mig fram.
Är det förresten bara jag som tycker att Johanna borde satsa inom modellyrket?
Hon är lång, snygg, intresserad av mode och makeup och så har hon något jävligt speciellt i blicken när hon poserar. Så himla vacker!
Stolt fotograf och modell!

Allt syntes dött och förfruset på jorden.

Igår blev det en lugn kväll med Anna och Johanna. Mysigt.
Snart ska jag till Vännäs och fortsätta redigera och jobba med bilderna som jag tog igår.

Johanna och hennes sjukligt långa och tjocka (äkta dessutom) hår passade bra som modeller kan jag tala om!
Skulle göra nästan allt, för att få ha så fint hår som denna människa.

Och på tal om hår så var inte färgen jag hade i somras helt fel.. Nu är mitt hår jävligt gult. Vad hände?
Sommarbild! Jag saknar min hårfärg..

Denna pizza var ej god

Befinner mig just nu på Sandbacka hemma hos Johanna. Jag var med henne och Robin Strandman igårkväll och vi myste med cola och chips framför solsidan. Inte dåligt alls.
Nu ska Johanna stylas och sen blir det att fota med en äckligt bra kamera som jag lånat av min bror över helgen.
Tack så mycket för det Per!
Bilder kommer sen.
Bjuder på en bild från i somras när jag och J var och käkade en mindre god pizza.

Ett minne blott

Återblick från förra vintern.
Och gud vad man förändras snabbt. Titta vad förskräckligt fula kläder jag hade. Usch.

Youve been rejected


It's on bitch

Hej.
Har sovit 2 timmar inatt så idag är jag väldigt trött.
trött = grinig.
Om då någon jävel ska dryga med en (en kille man skulle kunna tro går i andra klass) hela dagen så blir man inte på bättre humör.
Ville bara upplysa smartskaften som någon gång övervägt att driva med en tjej som är trött/har pms.

Sitter iallafall just nu hos mamma och vill äta pasta, men orkar inte koka något. Tough life!
Nej, gud vad jag är pecimistisk nu men.. fan.

Anna och Lovis (Lite jag i bakgrunden) får stå för bilden idag. Och svar ja, dom är helt seriösa. Jag svär.

I helgas


I see a red door and i want it paint in black

Min dag började med att jag vaknade lite för sent, men klev upp och gick ner på byn för att möta Johanna som kom med bussen från stan, och sen käka på frasses. Efter vi käkat drog vi till Hammar och träffade lite folk. Efter det umgicks vi med Jossan, Wegerud och Amanda och
Just nu ligger jag bredvid sötjohanna som somnade för en stund sen.
Ska nog sätta på en mysig film och ringa Viktor innan jag själv sluter ögonlocken!
Hur söt?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!