? . -

Throw away your television

Har haft en skön fredag bestående av två lektioner, varav en var sång. Var bara trevligt och nu sitter jag i lägenheten och väntar på brudarna. Ska spendera min fredagskvalitetstid med Anna, Johanna och Lovis som jag inte träffar så ofta numera! saknar ihjäl dom hela tiden så är definitivt behövligt.
 

Heaven is not the limit

 
 
 

I want you to lead me

Godkväll readers,
har haft en underbart skön dag med den skönaste klass man kan önska sig. Började dagen med en teoretisk lektion, sen var det skolfoto och efter det lunch (lyxigt som vi har det får vi äta lunch på vilken restaurang vi vill på skolans bekostnad. Varje dag!), så jag, Kajsa, Elin och Sylvia käkade på max och sen hade vi dans och sång som alltid är lika roligt. 
Nu har jag just kommit hem från dansskolan där jag dansade terminens första jazzklass! känns bara bra att vara på fötterna igen men är riktigt trött i kroppen faktiskt.. Nu ska jag slå på en film och så får vi se om jag träffar bästa timo lite senare. Godnatt! 
 



 

We can share the night

Har kommit fram till att jag blivit ganska sämst på att blogga, men vafan det tyder väl bara på att man har ett roligt liv.. Eller något.
Iallafall, går i skolan och mår bara bra med min nya sköna klass. Har haft en rätt lång dag idag, dock bestod den mest av dans och teater så det gjorde mig ingenting. 
 
Nu ska jag gosa ner mig i myskläder och tjocksockar och kolla på sista avsnittet av Desperate Housewives som jag har missat (!)
 
Bilder från mina senaste dagar;
 
 

Tell me it aint fair midnight victim, hit and run

Åh, äntligen är det fredag. Slutade skolan vid lunch idag och gick då och käkade på Balder med tjejerna. Senare gick jag en runda på stan med Johanna i regnet och nu har jag precis sminkat mig klart i väntan på Amanda!
vi lär mest ta det lugnt och käka lite innan vi beger oss mot dalen.
Ha en trevlig fredag för det lär jag ha höhö.

Jag tror på friheten jag lever i

Har varit en skön dag. Fick våra datorer, åt god mat som vanligt och satte ihop en disneymusikal med några roliga tjejer!
Lyssnar på Ted Gärdestad ikväll för ovanlighetens skull. Han har verkligen en mysig stämma.

-

Tar det lugnt med lina.

You want me down on earth but i am up in space

Kom tillbaka till stan för någon timma sen och kan konstatera att det är skönt att vara ledig idag! 
natten i pengsjö var dock mysig. Tände massor av ljus med Lina, Lina och Malin och låg och snackade för det mesta.
 
Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt i myströjan och vid 15.00 ska jag förhoppningsvis umgås lite med Timo och Affe. Köpa käk, ta bilen till bettnes och röka några cigg för mycket.
 

07.18

Just nu är klockan 07.18 och jag vaknade för ungefär en halvtimma sen. Jag har inte insett förens nu hur skönt det är att slippa stressa på morgonen! som nu, nu har jag legat i sängen och käkat pizza (jag måste fan ge mig med skräpmat hah) och kollat Skins och jag behöver inte kliva upp förens kl 08.00. Underbart.
 
Dagens spenderas i pengsjö var det visst, med den nya klassen som förresten verkar skön som fan. Var till och med tre tjejer där från min gamla skola så dagen blir säkert bra.

Youre from the 70s but im a 90s bitch

Hej!
Den här dagen har spenderats mestadels hemma men var faktiskt nere på stan en sväng också. Fick med mig ett linne och sen mötte jag upp Anna som varit och solat. Vi drog hem till mig och gjorde mest ingenting. Så intressant har min dag varit!
 
Funderar på att byta om till myskläder och lägga mig i sängen framför en film. Ska ju fan upp till skolan imorgon och är lagomt taggad på att börja Musikal på UIG kan jag tala om! (ska dock kanske byta till Vård & omsorg men får se).
 
Hejdå sommarlovet!
 
 

Are you ready for the ruffneck bass

Ligger i sängen och har alldeles för lite att göra. Ska strax klä på mig och sen får jag hämtning av Affe och Timo mfl. Jag känner att jag vill umgås med allt och alla så mycket som det bara går nu innan det blir ny skola med nytt folk osv, så idag lär jag inte spendera så mycket tid hemma om man säger så.
 
 
Bästa älskade johanna.

Bettnesand

Åh herregud, jag har nog haft den roligaste natten i mitt liv inatt! har så mycket att berättta men
det hela började iallafall med att jag och johanna var sugna på att åka till bettnessand där det tydligen skulle vara ett enormt strandparty. Dom som skulle skjutsa oss kunde inte och allt sket sig så vi bestämde oss för att cykla 2,5 mil (jag vet, vafan). Vi gjorde det och väl framme såg vi hur jävla mycket folk det var. Det var minst 200-300 personer på hela området och alldeles för många stapplade omkring och var hur trevliga som helst! det bjöds på shots, jag träffade massor med folk som man inte ser varje dag och sen badade jag också. Slutade med att vi tog en taxi till Mc donalds vid 05.00 och nu är vi hemma hos mig. Vilken jävla natt säger jag bara. Välbehövligt innan skolstarten!
Hahaha fula som fan men det bjuder vi på.

Hell does not wait for our downfall

Hej, 
springer runt i lägenheten och letar telefonladdaren samtidigt som jag sminkar mig och bloggar. Skön kombo faktiskt!
Ska alldeles strax ner på stan och möta upp Anna och Jasmine och ikväll kanske det blir strandhäng med massor av sköna människor. Hoppas vi tar oss dit bara, haha.

Före & efter

Glömde såklart att ta en före-bild men tog någon random från facebook så här har ni resultatet! (som ni förmodligen redan sett ett inlägg ner)
Före;
Efter;

-

Nu händer det grejer här. Yasmine har alltid varit snygg men nu är det fan något extraordninärt. Här har ni henne!
 
 

We are chasing the sun

Hellu,
Har precis vaknat och kollat lite Skins. Nu ska jag ta en cigarett och sen kanske äta något litet. Vet inte vad det är med mig men jag är aldrig matsugen på morgonen och det suger för man blir så äckligt seg om man inte får en bra start så att säga.
Ska iallafall färga yasmines hår jävligt grymt idag så hon kommer hit snart hoppas jag. Och ja ni kommer få före och efter bilder så håll utkik!
 
Gårkvällen var förresten förmodligen alldeles för rolig.
Vaknade imorse med smink över hela ansiktet och en huvudvärk som verkade vilja stanna.
Var iallafall på teg igår med timo och anton men slutade på dalen med lovisa där vi drack någon öl för mycket och lättade på hjärtat om skola, killar, beteende osv. Bara trevligt!

Kärlek och revolution

Hamnade på böles med några sköna igår (vissa undantag). Vi hade det bara trevligt och vid 01.00 vandrade jag och amanda hem till mig. Funderar på en lugn kväll med tjejerna ikväll, känner att det vore fint.

The life behind

Har haft en allmänt grym dag med Amanda idag, och nu sitter jag och väntar på att Lovis ska komma hit. Vi lär röka lite vattenpipa och snacka lite innan vi sen beger oss ut för att träffa några tegare.
Bjuder på dessa godingar idag, enjoy!

Fuck god, believe in yourself

Någon frågade om jag var kristen, och jag tänkte faktiskt vara så rolig och besvara den frågan här så jag hoppas att ni orkar läsa allt jag kommer att skriva. Det har en tendens att bli en del när det handlar om något jag tycker är intressant att spekulera, så creds till den som orkar läsa helt enkelt, och kom ihåg att det här mina personliga åsikter, inte något som ni nödvändigtvis behöver ta åt er av om ni inte känner för det.
 
När jag var liten ville jag verkligen tro att det fanns en gud. En gud som brydde sig om alla och kunde lösa alla världsproblem med ett handsvep och blabla. Jag försökte att tro på allt pastorn sa i kyrkan och ville verkligen konfirmera mig när jag blev äldre, i hopp om att bli troende då. Året kom då det var dags, och i ett helt år som osäker 14åring kände jag mer och mer att det var lönlöst. Det var inte jag och det var definitivt inte mina åsikter. Skratta hur mycket ni vill, men det var inte förens jag hade gått klart konfirmationen som jag förstod att jag faktiskt kunde tro något annat.
Som flera av er redan vet så har jag växt upp i en kristen familj (och släkt). Mina föräldrar är båda två kristna och speciellt pappa har alltid velat att jag också ska vara det. I flera försök att göra honom stolt tappade jag bort mig själv mer och mer utan att ha en blekaste aning om vad jag själv trodde på. Ingen av dom ville nog att jag skulle mista chansen att få ha egna åsikter men väl i läget så var faktiskt dom flesta frågorna om livet redan besvarade hemma hos oss. Jag skapades av gud, min vilja går igenom gud, jag ska till himlen när jag dör, såhär ska man bete sig och såhär ska man inte bete sig osv. Jag fick aldrig någon chans att ens fundera över vad jag själv trodde, och det tror jag är bland dom viktigaste sakerna i livet eftersom att det är det som skapar den människan man utvecklas till senare. 
 
Folk får säga att jag gör fel och är en dålig förebild men det gör mig inte ett shit för nu är jag 16 år, fortfarande ung och dum men jag skapar iallafall min egna uppfattning av saker och ting. Jag bildar min egen verklighet och det vill jag göra med ALLT. 
 
 
Ber förresten om ursäkt till alla kristna som nu såg den här bilden. Jag respekterar eran tro men jag då förväntar jag mig att ni respekterar min också.
 
 

Run for your life

Har just varit en sväng till stan, nu blir det middag och sen stan igen för att antingen träffa tegarna eller timo mfl.
 

Jag är inte lika ung längre men precis lika dum

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men pardansen igår kan vara en av dom roligaste grejerna jag någonsin gjort. Verkligen en underskattad hobby!
jag trodde att medelåldern där skulle vara 70+ men det var fullt med ungdomar som verkligen kunde dansa. Ack så fel jag hade och ah så jävla roligt.
 
Bilder från i förrgår (Jasmines);

Svalkar vinden värmer solen ser du något bakom molnen

Gårkvällen blev minst sagt grym även om den inte blev som planerat. Hamnade på böleäng med ett gäng härliga människor, var utelåst i 1,5 timma med johanna och vaknade 06.00 av att anna sprang omkring i lägenheten och virrade.
Skön kväll som jag hoppas ni kan få bilder från snart.
 
Nu ska jag åka till gräsmyr och lär ju inte komma hem förens sent inatt så förvänta er ingen uppdatering!
 
 

Of with your head, dance till youre dead

Idag känner jag mig allmänt glad. Får skjuts in till stan vid 15.00 och då ska jag gå en runda i affärerna och unna mig lite nya kläder, sen tar jag cykeln upp på haga för att vara med min älskade johanna.
Vi lär väl ta det lugnt och fixa oss lite för sen åker vi vidare till dalen där timo fyller år! så det blir fest och massor av trevligheter där ikväll men lär väl ta det relativt lugnt eftersom att jag ska iväg på en sak imorgon.
 
Uppdaterar med bilder från festen som var hos jesper för några dagar sen!
 

There is no heaven in the sky

Lyssnar på Motörhead och väntar på att några gamla kompisar till pappa ska komma och hälsa på.
Är osminkad idag eftersom att det faktiskt är soligt ute idag. Vill ju inte bli fläckig haha! 
Kvällen lär spenderas i vännäs men imorgon blir det stan eftersom en kompis fyller år. Det lär bli ganska roligt kan jag tänka mig så får väl hoppas på det bästa.
 

Cant deny that i want you but i get high if i want to.

Har kommit hem efter några dagar i Sveg där jag övningskört 8 lektioner med farfar. Gick bara bra och taggar körkortet som fan, även om det är 1,5 år tills jag får ta det haha.
Har också träffat kusin Alma lite, och nu sitter jag hemma i huset i vännäs med Jasmine.
 
Ska gå och lägga mig på en stund så det blir inte någon uppdatering ikväll precis.
 
 

This is supernatural

Hej,
sitter just nu och väntar på Anna som ska följa med att köpa pizza, etfer det rullar vi till Johanna på haga. Kvällen spenderas där och vi lär väl mest prata och kolla film!
Igår var vi några hos mig och vi - sofistikerade som vi är - drack vitt vin ur fina glas, pratade och rökte vattenpipa. Mycket trevligt kan jag påstå!
 
Skicklig som jag är har jag dessutom lyckats slå in en skåpdörr (medans jag höll i en pincett) i ögonbrynet så nu ser jag förmodligen alldeles för hård ut i jämförelse med vad jag är, men jag bjuder allmänheten på det.
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!