? . -

Run for your life because we run the night

Dagen har spenderats hemma i lägenheten med massor av plugg. Fick klart två uppsatser och en fördjupning och det känns verkligen skönt.
Vid 16.00 kom Lovis till mig och vi färgade varandras hår (Jag blekte bara utväxten) och sen åt jag middag på stan med pappa. Bjuder på bilder från dagen!
Glen på översta bilden och Cobain på den nedre.

Glen och Cobain

Sitter och tar det lugnt med Anna just nu. Hade prov i Judendom och Islam idag och det gick faktiskt bättre än väntat!
Förresten kom mina marsvinsbebisar imorse. Hur underbara?
Glen och Cobain heter dom.

There is no "he"

Har precis sprungit några ärenden på stan och nu ska jag plugga Islam. Hade förresten min Svenskaredovisning idag, som jag fick vg på. Skönt att ha det gjort!

I think somebody mixed my medicine

Sitter just nu i skolan och arbetar med min fördjupning i Geografi medans mina kära klasskamrater springer coopertestet. Jag är inte avundsjuk på dom!
Snart lär väl Anna dyka upp och då blir det att luncha med henne.
Ska förresten plugga Islam hela eftermiddagen idag så förvänta er ingen extrem uppdatering!

Were so bad and baby we dont care

Äntligen är jag hemma i stan med civilisationen utanför fönstret och kameran bredvid sängen.
Dagen har varit rätt jävlig dock, tills jag åkte och käkade pizza med min käre bror och mamma. Blev på bättre humör då.
Bjuder på några egobilder från min efterlängtade Sony idag!

Alltid samma grej, antingen lämnar jag dom eller så lämnar dom mig

Kan inte sova så lyssnar på Aerosmith och tar webcambilder.

Update från Vännäs

Alltså jag måste skärpa mig med uppdateringen. Känns som att det kanske kommer bli dåligt med uppdatering i sommar om det här är början!
min kväll igår var både grym och sämst. Var rätt mycket folk hemma hos mig ett tag men dom fick gå när jag och några tjejer skulle bli upplockade av en taxichaufför för att sen bli skjutsade till stan - Umedalen, där det var fest. Det körde sig för mig när Johanna kom med bussen och trodde att vi skulle vara hos mig osv,
så kvällen spenderades med Johanna framför Eurovision (Grattis snyggaste Loreen) med massor av godsaker.
Kanske det skönaste ibland, ändå!
(Bilder tagna av Wegerud)

Live your life

Gårkvällen var riktigt skön. Började på Teg med brudarna, Mattias och Levis och sen drog jag och några av brudarna vidare till stan och därifrån vidare till Umedalen. Spenderade mestadels av natten där och har faktiskt ingen aning om när jag kom hem, men försent antagligen.
Nu ska jag laga lite käk till mig och Amanda som kommer snart, sen blir det lite fest och får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på.

No matter how far

Ber om ursäkt för min icket existerande uppdatering. Har haft annat för mig än bloggen!
den här dagen har iallafall varit riktigt skön. Slutade kl 11.00 och har sen dess suttit på min altan i Vännäs och solat och socialiserat mig med Amanda och Jasmine. Senare mot kvällen drog jag och Jasmine oss till Lina där vi käkade massor av godsaker och kollade på melodifestivalen. Mysigt!
Imorgon är det yran och på lördag blir det festligt, ska bli riktigt trevligt.
Ska sova nu, men bjuder på en gif från arkivet.

I-landsproblem

Jag har kommit fram till att jag måste gå i skolan när jag är i Vännäs. Jag blir fan helt galen när jag inte gör någt på dagarna och är i den här hålan.
Som ni kanske förstår så var jag hemma idag alltså och har iallafall pluggat men annars har jag bara gått runt och undrat vad fan jag ska göra med dagen.
Nåväl, nu ska jag kolla på Sex and the city och klura ut flera i-landsproblem.
Cya!

Instrumental sleaze - Jonas Lundström

Alltså min bror kan ju vara den bästa på musik. Det här är en av hans låtar som han skrivit, och som han också spelar piano till.
Bäst!
Instrumental sleaze - Jonas

Ta dig i kragen, håll dig vaken på dagen.

Var alldeles för trött när jag vaknade imorse, men som vanligt är det bara att ta sig i kragen och kliva upp för har väldigt mycket att göra dom här sista veckorna i skolan.
Ska göra klart min SO fördjupning ikväll/idag så förvänta er ingen överdriven uppdatering.
Cya!

Armyjacket

Trött efter resan men stortrivs i nyjackan!
handlade mer kläder också men orkar inte fota dom nu.

Jag är hemma igen!

Nu är jag hemma efter några dagar i Götet med en grym klass. Vi har haft riktigt roligt trots några mindre trevliga stunder med drama osv. Otroligt nog bodde en klass från min gamla skola Hammar på samma skola som mig så det blev att umgås med dom en hel del också. Liseberg och shoppingen var självklart roligast men har inga bilder från Liseberg så dom får ni senare när jag snor Annas.
Enjoy!

God was never on your side

Sitter just nu i skolan och har Franska. Vi hade ingen lektion på morgonen så under hela den tiden har jag och Johanna suttit ute i solen och mått jävligt bra.
När jag kommer hem ska jag packa, duscha och handla och sen bär det iväg till Götet.
Underbart!

Life is ours and we live it our way

Vilken dag det har varit, tänker inte blogga om det men är iallafall med två fina just nu som alltid får mig på bra humör.
Imorgon blir det Göteborg med klassen dessutom, sjukt roligt ska det bli!

Håller huvudet högt idag


Sommartagg

Kvaliteten på bilden är inte ens att kommentera men fan vad jag är taggad på sommar nu. Kolla min bränna och den bilden var ändå tagen i början av juni!

Skönaste måndagskvällen

Så när jag satt på bussen till stan ser jag att min finaste Amanda hoppar på och sen dess har jag spenderat kvällen med henne. Hon gör mig alltid så himla glad, fina vän!
nu ska jag slå på en film och sen blir det sova.

Låt det vara som i en film

Sitter just nu i Vännäs med pappas laptop och går igenom gamla bilder. Om ungefär en timma tar jag bussen in till stan och där tillbringar jag kvällen med plugg om judendom och islam. Mindre roligt måste jag erkänna.

Black hearted to the bone

Hello, vaknade för någon timma sen och det enda jag inte kan sluta fundera på är om det gick vildt till för mig inatt eller?
förstår fan inte hur detta kunnat hända, haha!
Bjuder på denna ofräscha, fortfarande nyvaken.

Cover - Snälla bli min (Veronica Maggio)

Var tvungen att prova spela in med kameran!

Halt, här får ingen passera

Har hjälpt min kära broder och hans vänner med att göra en musikvideo idag, bara på skoj då alltså. Kanske slänger in den är klar! Åt sen på Eurasia med Evelina och pappa och nu ska jag plugga!
lite bilder från dagen:

Update

Sitter i min säng med Liv och snart blir vi upphämtade av Rasmus och Nicke mfl!
har inte mer att säga just nu, ha en bra kväll allihopa!

En lördagsmorgon som denna

Har precis vaknat och ska ut i den växlande vädret på en morgoncigg. Sen blir det att storhandla på Willys med mamma.
Får se vad som händer ikväll men kanske skulle träffa saknade Liv Östling! det var inte igår. Sist vi sågs var på min födelsedag en snabbis men innan det var det i september förra året tror jag. Illa!
Bjuder på två oldies från arkivet. Blir glad av dessa bilder!

Mysig fredag

Hej!
har varit kass med uppdateringen idag men har haft annat för mig. Skolan var lugn och efter det drog jag och mina besties hem till mig och kollade tv, käkade och skrattade åt allt möjligt från himmel till jord. Senare mot kvällen drog jag, Johanna, Anna, Tom och Viktor till Johanna för filmkväll och vid midnatt hamnade vi hos mig igen och bara tog det lugnt.
Nu är jag ensam och har precis gjort nattkäk, så nu blir det film och mat i min ensamhet!

Nya kängor

Känner mig rätt nöjd för dagen nu faktiskt. Har pluggat nästan hela dagen sen jag kom hem och vid middagstid kommer mamma hem från Öppen gemenskap där hon arbetstränar (En secondhand butik) med ett par dösnygga kängor och en stor jeansjacka liknande dom från 80-talet. Kändes inte helt fel faktiskt så underskatta inte secondhand!
To kill for.

Dagen i sin ära

Dagen har gått snabbt och har fått rätt mycket gjort på de två lektionerna jag hade idag. Känns skönt, och nu ska jag plugga SO men det känns rätt kul faktiskt eftersom vi håller på med andra världskriget!
ber verkligen om ursäkt för de kassa bilderna men som jag sa förut, min bror har min kamera för tillfället.
Less Johanna i bakgrunden, haha.

Fixar och trixar

Eftersom att jag inte vågar klippa i det själv så lekte jag lite med plattången och det blev mycket bättre faktiskt!

Nya löshåret har kommit!

My friendos trodde inte att det skulle bli bra med så jäkla långt på mig men jag tycker faktiskt om det! dock måste jag klippa upp det lite så att det ser naturligare ut etc.
Några bilder kommer här!

Glädjen som fanns är sen länge glömd

Alltså jag orkar egentligen inte blogga nu, men mina fingrar kliar så fort jag bara tänker på det så bjuder på ett jävligt torrt inlägg ändå.
Har iallafall varit en lång dag idag men jag ska inte klaga för jag vet att det kommer längre inom en snar framtid.
Jag hatar sånna här dagar. Känslan i magen när man inte känner sig hemma någonstans. Man känner som att man inte kan lita på någon annan än sig själv trots att man har världens finaste vänner som alltid ställer upp för en.
Det känns så tomt och jag precis varför, men tänker inte vara den lilla bruden som skyltar om sina problem online för det är ingen som bryr sig ändå. Dessutom tycker man själv bara att det är drygt att läsa om för man tycker alltid att man själv har det så mycket värre. How ironic?
Sitter iallafall hemma i lägenheten nu och känns nästan som att jag kommer att glida in i datorstolen om jag inte flyttar på mig snart, så nu ska jag ut på en behövlig promenad.
Riktigt gammal bild, men blir lika glad varje gång jag ser den.

Skön dag

Efter lunch någon gång kände jag för lite sällskap så jag cyklade upp till Haga, till min bästa Johanna. Vi bakade och efter en stund kom också Anna dit. Det blev väldigt mycket skratt när jag fick höra att Tobias, en allmänt efterbliven människa som jag aldrig tyckt om, har spridit ut på facebook att jag stoppar papper i bhn! haha, man behöver ju inte stoppa bhn med papper bara för att man har små bröst men han tyckte väl att det var roligt att driva med mig. Jaja, orkar inte lägga någon energi på det.
Ska ta moppen med Amanda till Anna nu för att spendera natten där.
Puss!

Elektrokemi

Är hemma från skolan idag pga huvudvärk och alldeles för lite sömn. Kände att jag dessutom skulle få mer tid till att plugga elektrokemi som vi har prov på imorgon. Det är så jävla tråkigt! Det enda som intresserar mig åtminstone lite är sambandet mellan atomer och joner men resten är bara skit.
Har inte min kamera här så har inga bilder att bjuda på heller. Min bror har lånat den för tillfället.

The only way her heart will heel is when she learns to love for real

Hej!
har egentligen inget att säga med det  har varit en lång dag i skolan idag. Orkar inte ens gå in på det men det slutade bra iallfafall.
Ska sätta mig och plugga lite nu och sen åker jag och mamma och storhandlar!
Förresten har Lovis och Anna avbokat sina biljetter till Turkietresan vilket känns sjukt tråkigt, men brorsan följer iallafall med så det blir trevligt ändå.
Längtar till värmen!
(Bild från förra året i Grekland)

Somebody that i used to know (cover)

Gjorde en ny cover nyss.
Gick väl halvers som det alltid gör när man spelar in.. Hehe, men älskar låten iallafall!

Nytt löshår beställt

Nytt löshår beställt! kommer om ca två dagar och då blir det förändring kan jag lova!
Det är 60 cm, alltså 2 dm längre än det jag har nu (har inget löshår på mig nu dock så gå inte efter bilderna nedan).

Turn my swag on


Feel free to save me.

Gör mest ingenting förutom att lyssna på Iron Maiden och Aerosmith just nu.
Både älskar och hatar sånnahär dagar.
Mindre fräsch, men bjuder på det.

Gårkvällen

Gårkvällen blev minst sagt lyckad. Träffade massor av härliga nya människor och fick samtidigt umgås med mina allra bästa vänner.
Har precis kommit hem till Vännäs efter en heldags dagenefter-degande hos Anna och nu inväntar jag Nicke mfl.
Är verkligen i behov av en fet filmkväll ikväll!

Utgång

Sitter hemma hos min bästa Anna och har just fixat klart mig. Blir fest ikväll och det kommer att bli superroligt.
Säger inget mer!
vi ses i dimman, höhö.

Matkoma

Har pluggat och umgåtts med Wegerud hela dagen. Vi var ner på byn och handlade med Nina nyss och nu ligger vi i matkoma på min säng.
Ska snart ut på en cigarett men innan dess ska jag se dokumentären om minkfarmerna i Sverige.
Kolla den här; http://svt.se/2.174787/1.2787569/

Sätter mig med SOn igen

Blev hemma idag från skolan igen. Måste plugga SO! ska sätta på Aerosmith, ta fram en godispåse, hälla upp ett glas äppeljuice och sätta mig ner med SOboken!
Kan inte modernatur bjuda på lite varmare väder igen?



Finns det en så finns det flera

Har pluggat jävel hela dagen idag så nu har jag gjort klart mellankrigstiden och lite svenska. Känns otroligt skönt men nu ska jag ut på en cancerpinne.
Hejs

Svar på tal

Svar till Jengan: Nej tyvärr har jag ju inte det. Hade gärna vilja ha kvar dom men dom växte ut!
samma sak hände med min navelpiercing, två gånger (trots att jag tog i studio)!
Här har ni en bild på mina fula ärr, haha;

I want to be like the sunshine

Hej!
kom just från skolan där jag hade ett mattenationella (kill me) men bestämde mig för att gå hem och plugga SO resten av dagen. Har Judendom, Islam, Geografiarbete (stort), Mellankrigstiden, frågor och Andra världskriget (stort) framför mig så måste ta varje tillfälle jag har nu.

Vännäs igen

Sitter nu i Vännäs och ska snart ut på en kvällscigarett innan jag går och lägger mig. Är helt slut efter helgens no-limits, haha!
sov så gott allihopa.

Valborgskvällen i sin ära

Okej, var ska jag börja..
Gårkvällen började med att jag och Amanda möttes på Ålidhem C, hon kom från Tomtebo och jag från Centrum. Vi mötte upp Timo och Andreas för att sen festa hos en kille som jag sist träfade i somras. Vi var där max en timma innan vi drog hem till Andreas på Teg med mig, Andreas, Timo, Amanda, Lovisa, Viktor och Tom. Vi lyssnade på Guns n roses och drack öl och hade det för grymt. Vid 02.00 gick jag, Tom och Viktor och käkade pizza och fick en hel del skratt tills jag hamnade på en bakgata med mitt ex som jag varit ovän med så länge jag kan minnas. Vi snackade jättelänge och det var en sån lättnad att gå därifrån som vänner sen för det hade jag aldrig trott att vi kunde bli igen. Aldrig. Jag känner mig så jävla lycklig just nu för nu känns det som att alla är vän med alla igen och det behöver inte vara så spänt mellan hans kompisar och mina. Det är precis som innan fast tusen gånger bättre!
Kom innanför dörren till lägenheten 05.00 med rusigt hår och rosiga kinder och när jag kollade mig själv i spegeln så kunde jag inte sluta le, och jag vet fan inte varför men det kändes bra.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!