? . -

Dagen

Tja! Den här dagen har varit riktigt seg. Har haft två prov i engelska och så har jag bara varit allmänt less på allting. Men spelar ingen roll längre för snart är det sommar! Har nog aldrig varit så utbränd som jag varit den sista terminen! Jag och anna är fan döda. Galet vad vi kommer fjanta oss den stunden på skolavslutningen då vi får gå ut ur kyrkan. Har en känsla att några fler vid namn Lovis och Johanna också kommer vara ganska glada! Haha, jaja. Nu ska jag ut och powerwalka och sen plugga till so provet imorn!

Har kvar då kvar:
*So inlämning
*No-häftet
*Eng-häftet
*Engelska provet
Inte så mycket jämför med vad jag har haft -.-
Wish me luck people!

Dagens outfit

Vad vad wierd tröjan såg ut på första bilden ;o

Vem är jag?

Mitt namn, som ni säkert redan förstått är ju Moa. Moa Karlsson. Jag lever och bor i centrala umeå men också i en by utanför stan, i vännäs. Jag är 15 år och det min vardag består av är mycket skratt, galna påhitt, många resor och mycket sol! Alltså - jag är en ganska rolig tjej som gillar att hitta på saker.
Jag har många personer jag umgås mycket med, men i skolan är det mest Johanna, Lovis och Anna, som är tre helt underbara tjejer!
Så hur har jag växt upp?
Jag växte upp delvis i stan men mest i Vännäs. Och ni som bor i vännäs vet hur det kan vara där. Många äckliga rykten och mycket backstabbing och en jäkla massa kaxiga brudar kan jag lova! Så jag har växt upp i sånt och är van (vem är inte?). Mina föräldrar är skilda, och har varit sen jag var typ 4 år.
Min famlij
Jag har då en mamma, som jag inte tillbringar så mycket tid med. Två bröder, som har en stor plats i mitt hjärta och som jag ofta umgås med och en pappa som nog är den bästa och smartaste pappan i världen.
Jag hade två små hundar, Chanel och Bella, som nu bor hos adoptivföräldrar pga många olika anledningar. Och så har jag en liten katt, my. Hon är störd.
Mina intressen
Jag är född till att stå på scenen. Det vet jag. Jag älskar att sjunga och dansa och spela piano, gitarr osv. Det är min grej! Sen idrottar jag lite också. Jag rider och så går jag boxersize. En vanlig dag ser ungefär ut såhär för mig:
vaknar, går till skolan, kommer hem, är med kompisar, pluggar, rider.
Ungefär! haha.
På vintern blir det ofta skoter också. Och snart får jag crossen!
Här får ni lite bilder:

Dagens

Dagens inköp: Och nej jag så rik är jag inte med tanke hur mycket pengar jag har. Jag jobbar för dem! Och tro inte att jag är en sån här shoppaholic för jag vet vars jag har mina pengar. Vill bara inte att ni ska tro att jag inte kan ta ansvar!

9e

9de dagens bild: Någon i din släkt

kusin sofie! bästa!



8e

8de dagens bild: En person som du saknar

storasyster nina (L)


moralen då?

Jag hatar när folk inte lyssnar och respekterar andra. Usch, det är typ det värsta som finns! Även när man har tydligt visat vars gränsen går men ändå lyssnar folk inte. Äcklig, omogen och jävligt skitig stil.

dubbelhakan och jag!

Måndag igen

Jaha, nu sitter jag på mitt rum och borde plugga men det tänker jag inte göra! Ska inte låta skolan ta ner mig helt. Så jag pluggar ikväll, ja så får det bli. Nu ska jag gå ut och ta en prommis. Fett skönt när solen skiner! Mötte saknade och älskade storasyster nina idag på stan och nu fick jag äntligen se hennes nya lila hår irl! Det var sjukt snyggt! verkligen.
Jaja.
Cyaa

Skolavslutnings-looken

Skolavslutningskläderna kommer att se ut såhär! och så kommer jag att ha en svart axelbandsväska med nitar och ett nitarmband + lite andra detaljer! + ett par svarta klackar som just är i stan :) och btw, jag kanske kommer att ha en svart kavaj istället för den grå (som på bilderna ser ut som grön) jackan.
OBS, jag kommer inte så ut sådär i håret eller ansiktet!

Kvällsupdate

Nu har jag just kommit hem från en lång kvällstur på 2 timmar! Riktigt skönt faktiskt. Det blev att vi red från nyby till västerås och sen red vi omkring i västerås ett bra tag, sen red vi mot norrmalm och där ikring och nu är jag inne och ska ta ett glas oboy, hehe. Btw, ramlade av en gång i gyttja. Kul -.-
Eftermiddagen spenderades annars i stan med mamma och jonas. Och vi gick och åt indiskt på Ghandi. Riktigt gott! Sen drog vi och köpte lite godis och tuggummi, sen tog jag bussen tbx till vännäs. Nu ska jag försöka plugga lite.. Och kolla sista av jersey shore!
Sovgött!
Cya

Söndag

Nu har jag just kommit hem efter en låång natt hos wegerud! Det blev grymt kul som vanligt och nu ska jag in till staden en snabbis sen tbx till vännäs och rida! Ska bli skönt eftersom jag inte ridit hela veckan när jag varit sjuk.. Är fan i ridnöd! >.< haha.
Jag är inte lite sliten idag. Usch!

Wowow

Så fult att ingen kan erkänna att "fjortisar" är snygga! :) nånting måste det ju vara eftersom nästan alla lägger upp bilder då dom pushar upp till månen och plutar med läpparna och sen säger dom "fyfan vad ful jag var".
Tror knappast man lägger upp en bild då man verkligen tycker att man är ful på internet.
alla gillar vi den uppmärksamheten, och det är väl inget att skämmas för? klart man vill visa om man har nåt man är stolt över! Tycker inte det är fel med lite urringning ibland.
Frågan är ju då varför man blir så arg när man ser sånna bilder.. det är typ en vriden avundsjuka på nåt sätt! ja, så måste det vara.
men jaja,
Så nu får ni tänka på det nästa gång ni ska lägga upp en "oseriös" fjortisbild ;)
bitches

yesterday

Igår tog jag och anna oss in på bion gratis, flörtade lite med vakterna.. eller hur var det nu? haha nej några vakter har jag inte sncakt med men vi fick iaf se thepirates of the carribean 4 tror jag att det är.. sf måste bli bättre på att låsa bakdörrarna kan jag ju säga iaf..
Sen drog det iväg till böleäng as usual! Här är min och annas konversation i väntan på bussen:
anna - moa vad är klockan?
moa - halv tolv
anna - du, jag tänker fan inte missa nån buss. den kommer.
moa - det har gått ett tag sen den skulle gått men aa...
anna - när jag för en gång skull är i tid så ska bussen fanimej komma.
moa - jo.. det står en olåst cykel där borta annars..
anna - .
moa - .
anna - NEJ NU JÄVLAR RINGER JAG BUSSVERKET. HELVETEEE!!!!!!!
*bussen kommer runt hörnet och jag och anna andas ut*

Piercing i naveln

Saken jag gjort var: PIERCAT NAVELN!! Görsnyggt! Ska dock ta om det hos tollo tror jag.. får ju inte i riktiga smycken så jag måste ha örhängen -.-

I can be a bitch

NU ÄR JAG JÄVLIGT FÖRBANNAD. hahah skrev nyss en jätteläng text men tog bort den. Kan ju istället säga att jag verkligen HATARHATARHATAR när folk hela tiden bangar. usch. Skulle vara så jävla skönt om man hade nån kompis som man slapp dalta med varje helg. Som bara hängde på direkt liksom.
Alla bangar väl ibland men varje helg?! nenene.. nu får det vara bra.


Bam

Ja, Det jag hade gjort vaar.. Nej tyvärr! kan inte säga än ;) haha. Imorgon kanske ni får veta..
Det blev grymt snyggt iaf! det jag gjorde

7e

7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp

från kairo! utanför tutan khamons grav.

Resplaner

Sitter och kollar ålder för tågluffning och läser på om det förövrigt. Vill ju tågluffa så småningom, men antar att 15 år är uteslutet. 16 fick man ju vara förut men nu vet jag inte.. När jag tågluffar vill jag iaf inte göra det ensam! BIG NO! Jag vill vara med anna, alex, wegerud, yasmine, hanna, johanna, lovis och en massa. Lär ju dock bara bli några från den drösen jag tänker på..

Så himla kul! Jag älskar att hitta på saker med vänner. Som tex när jag for till grekland sist sa mamma att jag fick ta med vilka jag ville (och det gäller ju alla resor vi gör = många resor!) så länge den har pengar och kan betala, och såklart, som vanligt är det ALDRIG nån av mina vänner som har pengar. Dom bara slösar bort allt på impulsköp av kläder...... känn dig poängterad anna.. Så jag har aldrig någon att resa med :/ det suger!
Men är det nån som har råd så hör av er för jag vill gärna ha sällskap!
Här är några bilder från mina resor från 2010 och 2011
egypten
grekland
frankrike
turkiet

Karma

Nu har jag gjort det! Haha, åh jag är så himla glad så jag kan inte sova! allt har gått rätt ikväll.
1. Jag har p*e**t n****n (ni kommer att få veta imorn)
2. Jag hittade (utan att ens anstränga mig) en tång som jag verkligen behövde just då.
3. Jag hittade en par skosulor till mina klackar som jag nu kan ha på skolavslutningen! Då slipper jag köpa nya = jag sparar pengar!
Wohoo, det måste vara karma! ;)

vad kan de va?

omgomgomg.. jag överdriver inte.. det gör så jävla ont!! ni som går på prolympia kmr få se vad jag gjort, imorn! fast alex vet nog redan ;)
hehe

Update

Har varit hos jasmine och hälsat på henne och hästarna! samt fått en rejäl stöt. det gjorde skitont! Haha jasmine hade glömt berätta att de hade ström i grinden så att inte hundarna skulle hoppa ut.
Jaja, bjuder på söta hästbilder från idag
Habanera brun och Annie svart!

Godmorgon

Godmorgon! Nu mår jag typ nästan bra! :D jag hade tänkt gå till skolan imorn men min hosta är HEMSK! jag vet inte vad jag ska göra.. jag hostar hela tiden.. Men jaja, igår fick jag lite so arbete gjort, så ska försöka få det klart idag! Sen blir det bara att fortsätta blugga religion och engelskagrammatik. Skitkul!
yasmine min fina!

6e

6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


Älskade hanna! Vi har glidit ganska mycket nu sen jag flyttade men
våra minnen finns fortfarande kvar och.. ja.. vafan, du är bäst! :D
loveu


5e

5e dagens bild: En gammal bild på dig själv


Marie

Jag har många kusiner, och här är en av dem, Marie. Hon har jobbat i bulgarien ett tag men nu bor hon i berlin och arbetar där som artist och modell! Tänkte bara dela med mig av hennes skönhet.
Älskar dig marie, och alla andra underbara kusiner jag har. love till er!
Här har ni henne

4e

4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv



Inga problem

Nu mår jag lite bättre så idag ska jag försöka få lite skolarbete gjort!
* So
* engelska
* franska
Och jag MÅSTE plugga. för jag jag inte dessa prov i veckan så skickar lärarna hem betygsvarningar. Alltså får jag inga betyg i det ämnet! och dom här tre ämnena är jag jättenära mvg i alla tre så det känns lite onödigt xD

Bjussar på en låt som sitter mig djupt i hjärtat + en bild på peter doherty ♥
Inga problem - Snook ft Veronica maggio & petter
Är det såhär det känns att vara lycklig? inga problem. Här finns ingenting att klaga på, jag vet, sen jag ordnat upp mitt liv finns inga fel, ingen kaos, ingen kris, ändå saknas någonting.


3e

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
brorsan jonaas

2a

2a dagens bild. En bild på dig själv


30 dagar i bild

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2a dagens bild. En bild på dig själv
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag
13de dagens bild: Du och någon klasskompis
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild: En person som du vill vara med
16de dagens bild: En ful bild på dig själv
17de dagens bild: En ovanlig bild
18de dagens bild: En bild på din fritid
19de dagens bild: En person som är snygg
20de dagens bild: En bild på dina närmaste
21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild: En bild från i sommras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild: En tokig bild
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Dansen

Alltså när jag nyss såg videon till anna och alex dansuppvisning (dom var jätteduktiga för att vara första gången! är så stolt över mina fina dansfreak) ångrar jag nästan att jag inte gick på mig (jag skippade den för yasmine konfirmerade sig samtidigt), fast jag ville ändå hellre se yasmine konfirmeras för det händer ju bara en gång! Men det känns som att det fattas nåt.. Jag brukar alltid dansa på idun i slutet av maj, men jaja, yasmines konfa var ändå bäst!


Moa

Här är några bilder som säger mycket om mig:

Kulturnatta morgonen efter

Blev en helt grym kväll igår! Tack till Johanna, Anna, Alex, Sofie, Wegerud, yasmine, toni, maja, vilma, felicia, frida och erika mfl! Hade grymt kul. Dock vaknade jag imorse och hade hur ont i halsen som helst -.- segt. MEN det vare värt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!